diumenge, 8 de novembre del 2015

5 DE JUNY DE 2015. DATA DE LA 4ª ENTRE TOTS

Salutacions,

L´equip organitzador de la ENTRE TOTS comença a treballar en la 4ª edició, que finalment es celebrarà el diumenge 05 de juny de 2016.

Al llarg de les últimes setmanes hem estat mantenint converses i negociacions per tal de poder modificar la data i organitzar aquest esdeveniment solidari de tal manera que poguessim evitar la calor que ens ha fet companyia a les tres edicions anteriors. La nostra idea era que l´esdeveniment es celebrès en dissabte tarda-nit. No ho hem aconseguit. La dinàmica del centre ( no oblidem que es tracta d´un hospital psiquiàtric ), fa que sigui impossible modificar les condicions que teníem fins ara.

L´Hospital Sagrat Cor acull a més de quatre cents usuaris, a part de tot el personal que treballa a dins. Degut al trànsit d´usuaris, famílies i personal sanitari que hi ha els dissabtes, portar a terme aquest esdeveniment aquest dia de la setmana debilita els nostres protocols de seguretat. Estem encantats amb la idea de tornar a repetir CURSA i MARXES, però per davant de tot hem de complir amb la dinàmica habitual i evitar qualsevol risc que pugui sorgir ( fugides d´usuaris aprofitant marabunta de gent, sobre tot ).

Us convidem a que reserveu aquesta data al vostre calendari de curses, perquè aquesta quarta edició, prometem, tornarà a ser ÈPICA!

Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.